Aspiravi Energy is een nieuwe vennootschap binnen de Aspiravi-groep. Het is een gloednieuwe elektriciteitsleverancier die sinds maart 2015 op de energiemarkt in Vlaanderen actief is.

Aspiravi Energy levert groene stroom die lokaal geproduceerd wordt aan een voordelig tarief. Aspiravi Energy kiest voluit voor lokale hernieuwbare energiebronnen. Zo worden niet alleen schadelijke effecten op het milieu beperkt, maar tegelijk worden ook de plaatselijke economie en tewerkstelling ondersteund.

Maar Aspiravi Energy doet méér: ze koppelt een sociale doelstelling aan haar aanbod. Elke klant van Aspiravi Energy schenkt minimum €1/MWh verbruikte energie aan een project voor een goed doel. Bovendien kan iedere klant er ook zelf voor kiezen om een hoger bedrag per MWh af te staan aan het sociaal project.

Coöperanten van Aspiravi Samen cvba en/of Limburg wind cvba, die minimum 4 deelbewijzen bezitten, kunnen bij Aspiravi Energy groene stroom aankopen aan een nog voordeliger tarief dan de andere klanten.

Alle informatie over Aspiravi Energy vindt u op www.aspiravi-energy.be

Voordelig groene stroom voor wie participeert