Open Bedrijvendag 2023 - Fernelmont

Sinds 2002 zet Aspiravi zich in voor een betere wereld via haar windenergieprojecten. Kent u de vele voordelen van windenergie en het belang van lokaal geproduceerde groene energie? Wilt u weten hoe een windturbine wordt gebouwd? Benieuwd hoe de binnenkant van een gondel eruitziet? Op zondag 1 oktober geeft Aspiravi graag antwoord op al je vragen.
Lees meer

Aspiravi genomineerd voor Video Experience Day

In samenwerking met AP Hogeschool Antwerpen organiseert Kanaal Z jaarlijks "Video Experience Day". Hét referentie-evenement in België waarop corporate video in de schijnwerpers wordt gezet en waarbij de beste bedrijfsvideo's in verschillende categorieën gekozen worden door een professionele 12-koppige jury. Bij Aspiravi zetten we de voorbije jaren ook sterk in op corporate video en dus waagden we onze kans. Met succes, zo blijkt. 2 van onze inzendingen werden genomineerd in hun categorie.
Lees meer

“Er is nog een enorm potentieel om de windcapaciteit in Vlaanderen te verhogen”

Windenergie zal in de toekomst een steeds belangrijker deel uitmaken van onze energiemix. Gelukkig is er in Vlaanderen nog een enorm potentieel om de windcapaciteit te verhogen. “Zo zal niet enkel onze duurzaamheid verbeteren, maar ook onze onafhankelijkheid”, zeggen Bart Bode (directeur) en Lore Wouters (beleidsmedewerker) van de Vlaamse Windenergie Associatie (VWEA).
Lees meer

Fotogalerijen

Filter volgens type
Archief