Aspiravi genomineerd voor Video Experience Day

In samenwerking met AP Hogeschool Antwerpen organiseert Kanaal Z jaarlijks "Video Experience Day". Hét referentie-evenement in België waarop corporate video in de schijnwerpers wordt gezet en waarbij de beste bedrijfsvideo's in verschillende categorieën gekozen worden door een professionele 13-koppige jury. Bij Aspiravi zetten we de voorbije jaren ook sterk in op corporate video en dus waagden we onze kans. Met succes, zo blijkt. 2 van onze inzendingen zijn genomineerd in hun categorie en maken dus kans op een award.
Lees meer

Aspiravi heeft voorbereidende civiele werken afgerond en is gestart met funderingswerken voor bouw van 3 windturbines in Wervik

Harelbeke/Wervik, 25 maart 2022 - Aspiravi nv heeft de voorbereidende civiele werken voor de bouw van 3 nieuwe windturbines langs de A19 in Wervik afgerond. In maart werden de funderingswerken aangevat. In juni zal de eigenlijke opbouw van de windturbines starten, zodat die in het najaar in gebruik kunnen worden genomen.
Lees meer

“Er is nog een enorm potentieel om de windcapaciteit in Vlaanderen te verhogen”

Windenergie zal in de toekomst een steeds belangrijker deel uitmaken van onze energiemix. Gelukkig is er in Vlaanderen nog een enorm potentieel om de windcapaciteit te verhogen. “Zo zal niet enkel onze duurzaamheid verbeteren, maar ook onze onafhankelijkheid”, zeggen Bart Bode (directeur) en Lore Wouters (beleidsmedewerker) van de Vlaamse Windenergie Associatie (VWEA).
Lees meer

Fotogalerijen

Filter volgens type
Archief