Aspiravi heeft voorbereidende civiele werken afgerond en is gestart met funderingswerken voor bouw van 3 windturbines in Wervik

Harelbeke/Wervik, 25 maart 2022 - Aspiravi nv heeft de voorbereidende civiele werken voor de bouw van 3 nieuwe windturbines langs de A19 in Wervik afgerond. In maart werden de funderingswerken aangevat. In juni zal de eigenlijke opbouw van de windturbines starten, zodat die in het najaar in gebruik kunnen worden genomen.
Lees meer

Uitbreiding windpark op Kristalpark Lommel: funderingswerken aan de gang

Lommel/Harelbeke, 22 december 2021 – De Aspiravi-groep is volop bezig met de funderingswerken van de 12 nieuwe windturbines die op industrieterrein Kristalpark in Lommel gebouwd worden. Een deel hiervan staan op het terrein van zinksmelter Nyrstar. De funderingswerken voor deze 12 nieuwe windturbines zullen nog tot februari 2022 duren. De levering van de nieuwe windturbines is gepland in de zomer van 2022 en de indienstname ervan wordt verwacht in het najaar van 2022.
Lees meer

Opstart nieuwe windturbine in Brecht wordt volop voorbereid

Harelbeke/Brecht, 30 november 2021 – De nieuwe windturbine die Aspiravi bouwde langs de autosnelweg E19 op grondgebied Brecht, kan aangesloten worden op het openbaar net. Daarvoor was een nieuwe hoogspanningscel nodig die in het transformatorstation in Brecht geïnstalleerd werd. Momenteel worden de nodige elektrische werken uitgevoerd en wordt alles nauwkeurig getest zodat de productie van groene stroom binnenkort kan starten.
Lees meer

Fotogalerijen

Filter volgens type
Archief